04-04-2018 Start zeillessen op de openzeilboten en de Open dag van de Zeilclub

 

Heb je weer zin in het nieuwe zeilseizoen? Kom dan op 22 april 2018 naar de Open dag van de Zeilclub ABN AMRO. Kom ook als je interesse in de zeillessen op de openzeilboten voor beginners of voor meer ervaren zeilers hebt.

Open dag
De Open dag van de Zeilclub vindt dit jaar plaats op zondag 22 april in jachthaven Dragt, Stommeerweg 72 Aalsmeer. Het programma begint om 11.30 uur en duurt tot het einde van de middag, maar je bent niet verplicht om de hele dag te blijven. Bezoekers kunnen kennismaken met onze zeilschepen en als je dat wilt kun je onder begeleiding van een ervaren schipper meezeilen op de Westeinderplas. Aansluitend blikken we onder het genot van een hapje en een drankje alvast vooruit op het zeilseizoen. Gedurende de dag is het mogelijk om je in te schrijven voor de zeillessen of zeiltochten.

Zeillessen
Vanaf maandag 7 mei 2018 starten de zeillessen voor beginners met de drie openzeilboten op de Westeinderplas.
Voor de meer ervaren zeilers bieden we dit jaar opfrislessen aan van twee avonden of een dag in het weekend om onder begeleiding van een ervaren instructeur weer even het juiste zeilgevoel te krijgen. Daarnaast gaan we een serie van vijf vrijdagavonden Spinnaker/ Wedstrijdtraining organiseren.

Je kunt je aanmelden via netoblieznepo.[antispam].@zcaab.nl en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en voorkeur: zeillessen voor beginners, opfrislessen, de spinnaker wedstrijdtraining. We nemen dan contact met je op om verdere afspraken te maken. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Marcel de Rooij (06-30043054).

Aanmelden Open Dag
We vinden het gezellig als je 22 april komt en neem gerust geïnteresseerde collega's, familie of vrienden mee. Deelname is gratis maar om ons goed te kunnen voorbereiden vragen we je om je per e-mail aan te melden via gadnepo.[antispam].@zcaab.nl. Vermeld daarin je naam en met hoeveel personen je aanwezig zult zijn. Houd wel rekening met de weersomstandigheden want warme (waterdichte)kleding en een zonnebril zijn handig. Als je vragen hebt, stuur dan even een e-mail naar bovenstaand adres. We zien je graag terug tijdens de zeillessen en de Open dag.

Met vriendelijke groet,
Bestuur ABN AMRO Zeilclub

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.