22-02-2018 Start inschrijving voor reserveren zeiljachten en tochten per 24 februari 2018

 

Vanaf zaterdag 24 februari 2018 om 00:00 uur (dus in de nacht van vrijdag op zaterdag) is het weer mogelijk om de kajuitzeiljachten TIKKI€, iDEAL en S€PA voor eigen gebruik te reserveren. Ook hebben we een mooi programma met zeiltochten samengesteld waarvoor je kunt inschrijven. De tochten met de S€PA en iDeal zijn al bekend. We verwachten dit jaar ook met de TIKKI€ tochten te kunnen gaan aanbieden. Dat volgt later dit seizoen. Hieronder vind je meer informatie over het inschrijven voor tochten en het reserveren van de kajuitzeiljachten.


Inschrijven voor zeiltochten
Alle leden van de zeilclub kunnen zich inschrijven voor de zeiltochten met de kajuitzeiljachten, ongeacht of je over een (kajuit)zeilbrevet beschikt. Inschrijven voor een tocht doe je op de website. Log in en kies voor menuoptie: Activiteiten. Selecteer vervolgens de tocht van je keuze, kies voor inschrijven en bevestig je inschrijving.

Let op: een aantal data zijn niet meer te reserveren omdat deze al voor de deelnemers aan de motormanoeuvre lessen zijn gereserveerd (waarvoor je je overigens nu nog kunt opgeven) of zijn gereserveerd naar aanleiding van de inventarisatie die wij in december 2017 hebben gedaan.

Reserveren kajuitzeiljachten
Je kunt een kajuitzeiljacht reserveren via de planner op de website. Log in en kies voor menuoptie: Reserveren. Selecteer vervolgens de optie: Boot reserveren. Meer hulp over hoe je een boot kunt reserveren, vind je in de FAQ onder de menuoptie: Zeilclub.

Om een kajuitzeiljacht te kunnen reserveren is het noodzakelijk dat je over de juiste brevetten, vaargebieden en certificaten beschikt en deze ook in de administratie van de Zeilclub bekend zijn. Ben je hier niet zeker van controleer dat dan vooraf op de website. Log in en ga naar de menuoptie: Persoonlijk en ga dan naar: Mijn brevetten.

Let er bij het reserveren van een kajuitzeiljacht ook op dat je reserveert voor het vaargebied waar je over beschikt. De vaargebieden vind je op de website van de Zeilclub onder Opleidingen/Vaargebieden.


Hieronder staan de ligplaatsen vermeld:

iDEAL:

S€PA:

TIKKI€:


Alvast veel zeilplezier toefewenst. Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact op met:

Frank Voorderhake de Keizer
Commissaris Zeilvlootexploitatie

e-mail: eitatiolpxetoolvliez.[antispam].@zcaab.nl
Telefoon : 06-53533816

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.