10-04-2017 Frieslandweekend van 12 t/m 14 mei 2017

  

Het Frieslandweekend 2017 wordt weer georganiseerd en we gaan weer voor het beproefde recept van zon, water en gezelligheid. Doe mee aan het Frieslandweekend van vrijdag 12 mei tot zondag 14 mei 2017 en schrijf je in! Twee dagen mooie zeiltochten maken over de Friese wateren in een Valkje!

 

Het basiskamp voor het Frieslandweekend 2017 is De Stipe in Balk. We verblijven in de gezellige en ruime hoeve Oostenburg. Deze hoeve ligt direct aan de Luts. Een perfecte uitvalsbasis voor de mooiste zeiltochten door Friesland. Lekker ouderwets in een Valkje met makkelijk strijkbare mast naar Sloten, Woudsend, Heeg, Langweer, of daar waar de wind ons maar brengt.

 

Wij proberen al jaren voor een zeer redelijk bedrag dit weekend te organiseren. Ook dit jaar hebben we de volgende indicatieve prijsstelling* staan (€ 150,- voor Zeilclubleden en € 160,- voor niet-leden).

 

Direct inschrijven?
 

Voor meer informatie kin je contact opnemen met: 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.