31-03-2017 Start zeillessen op de openzeilboten en de Open dag van de Zeilclub

 

Hieronder meer informatie over de start van de zeillessen voor beginners en gevorderden op de openzeilboten en de Open dag van de Zeilclub ABN AMRO.

 

Zeillessen

Vanaf maandag 8 mei 2017 starten de zeillessen voor beginners met twee openzeilboten op de Westeinderplas en één openzeilboot op de Nieuwe Meer (dichtbij de Gustav Mahlerlaan). De zeillessen zijn voor de Zeilclub een belangrijke activiteit om nieuwe leden aan te trekken dus maak je collega's hierop attent. Nieuw is dat we vanaf dit seizoen ook familie en vrienden (op voordracht van een lid en na goedkeuring door het bestuur) tot de zeillessen willen toelaten. Zij kunnen zich dus ook aanmelden.

 

Voor de meer ervaren zeilers bieden we dit jaar opfrislessen aan van twee avonden of een dag in het weekend om onder begeleiding van een ervaren instructeur weer even het juiste zeilgevoel te krijgen. Tevens gaan we een serie van vijf vrijdagavonden Spinnaker/ Wedstrijdtraining organiseren.

 

Je kunt je aanmelden via netoblieznepo.[antispam].@zcaab.nl en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en voorkeur: zeillessen voor beginners, opfrislessen en/ of de spinnaker/ wedstrijdtraining. We nemen daarna contact met je op om verdere afspraken te maken. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Marcel de Rooij (06-30043054).

 

De tarieven voor bovenstaande lessen bedraagt naast het lidmaatschap van de Zeilclub:  € 133,- voor de zeillessen voor beginners, € 12,50 voor de opfrislessen en € 25,- voor de wedstrijd/ spinnakertraining (inclusief boek).

 

Open dag

De Open dag van de Zeilclub vindt dit jaar plaats op zondag 30 april in jachthaven Dragt, Stommeerweg 72 Aalsmeer. Het programma begint om 11.30 uur en duurt tot het einde van de middag maar je bent niet verplicht om de hele dag te blijven. Bezoekers kunnen kennismaken met onze zeilschepen en als je dat wilt kun je onder begeleiding van een ervaren schipper meezeilen op de Westeinderplas. Aansluitend blikken we onder het genot van een hapje en een drankje alvast vooruit op zeilseizoen 2017. Gedurende de dag is het voor bezoekers mogelijk om lid van de Zeilclub te worden en/ of je in te schrijven voor de zeillessen.

 

We vinden het gezellig als je komt en neem gerust geïnteresseerde collega's, familie en/ of vrienden mee. Deelname is gratis maar om ons goed te kunnen voorbereiden vragen we je om je per e-mail aan te melden via gadnepo.[antispam].@zcaab.nl en vermeld daarin je naam en met hoeveel personen je aanwezig zult zijn. Houd wel rekening met de weersomstandigheden want warme (waterdichte)kleding en een zonnebril zijn handig.

 

 

We hopen je graag terug te zien tijdens de zeillessen en/ of de Open dag.

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.