26-02-2017 ZONDAG 5 MAART 2017 START RESERVERING KAJUITZEILJACHTEN EN INSCHRIJVING TOCHTEN

 

Vanaf zondag 5 maart 2017 om 00:00 uur is het weer mogelijk om de kajuitzeiljachten iDEAL en S€PA voor eigen gebruik gedurende het zeilseizoen 2017 te reserveren. Het is vanaf dan ook mogelijk in te schrijven op de drie of vierdaagse zeiltochten.

 

Reserveren kajuitzeiljachten

Dit is alleen mogelijk als je over de juiste brevetten, vaargebieden en certificaten beschikt en deze ook in de administratie van de Zeilclub bekend zijn. Ben je hier niet zeker van controleer dat dan vooraf op de Zeilclub website via menuoptie Persoonlijk (eerst inloggen) en vervolgens Mijn brevetten. Reserveer alleen een kajuitzeiljacht voor het vaargebied* waarover je beschikt want anders kan de reservering na controle komen te vervallen.

 

*Vaargebieden:

Ligplaatsen: 

 

iDEAL            S€PA
1 april t/m 5 mei -> Aalsmeer (Jachthaven Dragt) 1 april t/m 5 mei -> Aalsmeer (Jachthaven Dragt)
7 mei t/m 30 juni -> Volendam (Marina Volendam) 7 mei t/m 29 juni -> Andijk (Jachthaven Andijk)
2 juli t/m 20 oktober -> Andijk (Jachthaven Andijk) 2 juli t/m 14 september -> Bruinisse (Jachthaven Bruinisse)
17 september t/m 20 oktober -> Volendam (Marina Volendam)

 

Reserveren doe je via de planner op de website www.zcaab.nl via menuoptie Reserveren (eerst inloggen) en vervolgens de optie Boot reserveren. Meer hulp over hoe je een boot kunt reserveren vind je op de website in de FAQ als onderdeel van menuoptie Zeilclub.

 

Let op:

 

Inschrijven tochten

Meevaren met de kajuitzeiljachten onder leiding van een ervaren schipper staat in principe open voor alle leden van de Zeilclub (dus ongeacht of je over een (kajuit)zeilbrevet beschikt). Schrijf wel op een tocht in die past bij jouw ervaringsniveau.

 

Inschrijven op een tocht doe je op de website www.zcaab.nl via menuoptie Activiteiten (eerst inloggen). Selecteer vervolgens de tocht van je keuze en kies voor Inschrijven, waarna je de inschrijving nog moet bevestigen. Als alle plekken al gereserveerd zijn, kun je ervoor kiezen om op de wachtlijst te worden geplaatst.

 

Let op:

  

Mocht je nog vragen hebben, bel dan even met de Commissaris Kajuitzeiljachten of stuur een bericht via het contactformulier (menuoptie Contact) van de Zeilclub website (Vragen over de Zeilclub).

 

Met vriendelijke groet,

 

Zeilclub ABN AMRO

Frank Voorderhake de Keizer

Commissaris Kajuitzeiljachten

06-53533816

 

PS: Heb je in 2016  (mee)gevaren op een van kajuitzeiljachten en heb je aan het begin van het seizoen 2017 niet geholpen met het onderhoud van de kajuitzeiljachten terwijl je hiervoor wel was uitgenodigd dan behouden we het recht voor om je reservering/inschrijving te verwijderen.

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.