Havens 

 

De Zeilclub maakt gedurende het zeilseizoen gebruik van de volgende jachthavens:

 

Tijdens het gehele zeilseizoen liggen de openzeilboten IBAN en Koersvast en kajuitzeiljacht Tikke in Jachthaven Dragt aan de Westeinderplassen te Aalsmeer en openzeilboot Swift in Jachthaven Meerzicht aan de Nieuwe Meer te Amsterdam.

 

In het voorjaar, nadat de kajuitzeiljachten iDEAL en S€PA uit de winterstalling zijn gehaald, liggen deze een korte periode in Jachthaven Dragt aan de Westeinderplassen te Aalsmeer en worden dan gebruikt voor de opleiding van beginners en gevorderden in het manoeuvreren op de motor. Daarna worden de kajuitzeiljachten naar hun uiteindelijke ligplaats verplaatst en zijn dan beschikbaar voor door de Zeilclub georganiseerde tochten en verhuur aan de leden. Afhankelijk van het seizoen (hoog of laagseizoen), liggen de kajuitzeiljachten in verschillende havens. In het laagseizoen ligt één van de kajuitzeiljachten aan het Markermeer in Jachthaven Marina Volendam en het andere kajuitzeiljacht aan het IJsselmeer in Jachthaven Andijk. Gedurende het hoogseizoen ligt één van de kajuitzeiljachten aan het Haringvliet (Zeeland) in Jachthaven Bruinisse en het andere kajuitzeiljacht aan het IJsselmeer in Jachthaven Andijk. Het uiteindelijke vaargebied vanuit de ligplaatsen wordt begrensd door de in bezit zijnde clubbrevetten en ervaring van de schipper.

 

Als je tijdens verhuur de haven voor meerdere dagen verlaat, meld je dan even af bij de havenmeester. Dit scheelt de Zeilclub namelijk liggeld.

 

Hieronder volgt een beschrijving van de jachthavens die door de Zeilclub worden gebruikt:

 

Jachthaven Dragt te Aalsmeer
 

Jachthaven Dragt 

 

Stommeerweg 72
1431 EX Aalsmeer
T. 0297-324464
E. ofni.[antispam].@jachthavendragt.nl

 

Website  

 

Google Maps 

 

Jachthaven Meerzicht

 

Jachthaven Meerzicht

 

Tjotterspad 42

1081 KD Amsterdam

 

LET OP: Op het terrein zelf mag niet met de auto worden geparkeerd!

 

T. 020-6445163

 

E. ofni.[antispam].@meerzicht.nl

 

Website

 

Google maps


Jachthaven Marina Volendam 

 

Jachthaven Marina Volendam 

 

De pieterman 12
1131 PW Volendam

T. 0299-320262

E. ofni.[antispam].@marinavolendam.nl

 

Website 

 

Google Maps 

 


Jachthaven Andijk 

 

Jachthaven Andijk 

 

Nieuwe Haven 1

1619 JW Andijk

T. 0228-593075

 

Website 

 

Google Maps 

 

 Jachthaven Bruinisse  

 

Jachthaven-Bruinisse 

 

Jachthavenweg 61D

4311 NC Bruinisse

 

Website  

 

Google Maps  

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.